Carnaval 2021

Het was even afwachten wat de richtlijnen vanuit MOVARE aangaven maar begin van de week kwam gelukkig het verlossende bericht: De kinderen mogen verkleed naar school komen en dus mag er carnaval gevierd worden. Uiteraard binnen de afgesproken richtlijnen.

Vandaag was dan eindelijk de grote dag: Carnaval op de Regenboog!!!

Al onze ouders/verzorgers hebben ervoor gezorgd dat de kinderen in hun, leukste, gekste, kleurrijkste carnavalsoutfit naar school zijn gekomen. Gelukkig allemaal ook met heel veel goede zin. Want dat is het belangrijkste ingrediënt voor carnaval. De juffen en meesters hadden gezorgd voor de andere ingrediënten namelijk de aankleding, de invulling van het programma en uiteraard de muziek die niet weg te denken valt bij Carnaval! Op de onderbouw ‘’knalde’’ de muziek zelfs buiten uit de speakers!!

Samen met de juffen en meesters hebben wij er een topfeestje van gemaakt zodat we toch een beetje in de ‘’Carnavalssjtimmung’’ zijn gekomen. Voor meer foto’s willen wij u graag doorverwijzen naar de fotoalbums van deze website.

Voor nu wensen wij jullie allen een fijne vakantie, geniet er lekker van en we zien jullie allemaal weer terug op school op maandag 22 februari.

ALAAF!!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details