Belangrijk – Aanvullingen

Gisteren heeft u een bericht ontvangen betreffende de richtlijnen vanuit MOVARE en de wijze waarop wij vorm gaan geven aan het onderwijs op school. Hieronder volgen nog een aantal aanvullingen hierop, namelijk:

  • Op dit moment hebben wij besloten dat we geen hulpouders uitnodigen op school. Uiteraard hopen we in de toekomst weer gebruik te kunnen maken van onze hulpouders.
  • De luizen controle blijft voorlopig wel gehandhaafd. Deze gaat gewoon plaatsvinden volgens de opgenomen data in de jaarplanning.
  • Vanaf volgende week starten onze overblijfouders weer en dus kunnen de leerlingen in de middagpauze overblijven.
  • Voor de ouders die de kinderen tussen de middag wel komen ophalen om naar huis te gaan, geldt dat zij niet het schoolplein op mogen en dus moeten wachten buiten de poort.
  • In de jaarplanning staan op dit moment op dinsdag 8 en donderdag 10 september onze kennismakingsavonden gepland. We hebben besloten om deze niet fysiek door te laten gaan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de betreffende informatie van ons op een andere manier ontvangt. Meer info hierover volgt nog.

Bovenstaande aanvullingen komen voort uit de afgesproken richtlijnen en protocollen waar wij ons aan dienen te houden. Wij hopen op uw begrip en medewerking!

Lars Rhoen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details